Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korábbi cikkünkben bemutattuk az új karcsúsító eljárást a zsírtörést, amit egy orvostechnikai eszköz segítségével az LPG technológiával tesznek lehetővé Pécsett.

Sokan szkeptikusok voltak a módszert illetően, de olyanok számára is kiváló lehetőség, akik privátban szeretnék testüket formálni, ahol az egész kezelés személyre szabott. Illetve többen tartózkodóak voltak a valós eredmények kapcsán, de a kezelések pozitív hatását több vendég is bebizonyította. Lássuk a sikereket.  

Eddigi elért eredmények

A hormonális probléma sem akadály

A hormonális probléma sem akadály az LPG technológiának. A kúra több alkalmat igényel, de ugyanolyan hatásos a pajzsmirigy- és cukorbetegséggel küzdő vendégeknél is.

Nyolc hét alatt – 10 kg

-Egyik kedves vendégünk testsúlya a kúra elején 137 kg volt, majd 8 hét rendszeres kezeléssel és életmódváltással, 10 kilóval lett kevesebb. Ebben a testsúly kategóriában a jobb eredményekért több alkalom és intenzívebb kezelés szükséges.

Segít megszabadulni, akár 30 kg súlyfeleslegtől

-Kiemelkedő eredményt ért el az a vendégünk, aki 30 kg súlyfeleslegtől szabadult meg a kúra során. Mellette a diétára és a fizikai aktivitásra is nagy hangsúlyt fektetett.

Arckezelésre is tökéletes

A szem körüli ráncokra, szarkalábakra és mélyebb homlokráncokra is megoldást kínál az LPG technológia.

Ez az orvostechnikai eszköz, kitűnő lehetőség arra, hogy elindítsa az embereket a változás útján. Olyan helyekről is eltávolítja a felesleget, amin sem diéta, sem az edzés nem tud segíteni. Az LPG technológiánál célzott zsírbontást hoznak létre, mert célzottan kezel bizonyos területeket, de a fantasztikus eredményekért szükségszerű az életmódváltás. A rendszeres testmozgás és a kiegyensúlyozott étrend nélkülözhetetlen a jobb eredmények érdekében.

Akció szeptember 20-ig: minden bérlet 20%-kal olcsóbb!

Bejelentkezni itt lehet:

Személyesen: Esztergályos János utca 23., Pécs, Hungary; Fitness World konditerem

Telefonon: 06 20 275 4716

Üzenetben: FACEBOOK OLDAL LINK ITT!

(Támogatott tartalom!)