Szigorították a belépést a baranyai bíróságokon

///
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Testhőmérséklet mérés, nyilatkozat, kézfertőtlenítés után lehet csak belépni a bíróságok épületeibe, melyekben a maszk használat kötelező.

A Pécsi Törvényszék elnöke hétfőtől hatályos intézkedései szerint a koronavírus-járvány elleni védekezés során a járványügyi készültség idején a Pécsi Törvényszék és az illetékességi területén működő járásbíróságok épületébe belépve és azt követően valamennyi helyiségben kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk használata.

Belépés előtt mindenkinek ellenőrzik a testhőmérsékletét, kötelező a kihelyezett kézfertőtlenítő használata, valamint szóban nyilatkozni kell arról, hogy a belépőre vagy a vele együtt élő személyre hatósági karantént elrendeltek-e illetve, hogy találkozott-e az elmúlt 10 napban fertőzött személlyel.

Amennyiben valaki egy-egy ügy kapcsán a hallgatóság tagjaként szeretne megjelenni, akkor ehhez előzetesen regisztrálnia kell.

A további részletek a Pécsi Törvényszék internetes oldalán érhetőek el.

Előző sztori

A délnyugati megyékben megnövekszik a gomolyfelhőzet

Következő sztori

A helyi adók elektronikus befizetésére kérik az adózókat Pécsett