A kozármislenyiek ezúttal a kazincbarcikai vendégöltözőben kezdhették meg a győzelem megünneplését – szép volt, fiúk! (Fotó: Kozármisleny FC)
Címlap Sport Baranyai kirá...
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata bravúros győzelmet aratott, a Szentlőrinc viszont beleszaladt egy fájó pofonba, így alakulhatott ki az, hogy a mislenyiek állnak az NB II-es tabella élén, a lőrinci fiúk pedig a másodikak. A pécsi derbit a PMFC nyerte a harmadosztályban.

A másodosztályban nagyon nehéz feladat előtt állt a HR-Rent Kozármisleny, hiszen az alaposan megerősített, második helyen álló Kazincbarcika vendége volt. Na de akinek van egy olyan csodafegyvere, mint Kirchner, annak nincs mitől félnie! A mislenyiek az első félidő elején a góllövőlistát vezető játékos találatával vezetést szereztek, ám a szünet után a házigazdák egyenlítettek. Ezzel még messze nem volt vége az adok-kapoknak: a vendégek lőttek kettőt, s miután a Barcika csak eggyel válaszolt, 3-2-es kozármislenyi győzelem született!

A forduló előtt még éllovas Szentlőrinc a sereghajtó Békéscsabához utazott, ebből kiindulva mindenki bízott benne, hogy Waltner Róbert csapata nem jön haza üres kézzel. Úgy is tűnt, hogy ez így lesz: a második félidő közepén Bőle révén vezetést szereztek a vendégek. Már csak néhány perc volt hátra a meccsből, amikor a feje tetejére állt a világ Csabán! A hazaiak előbb egyenlítettek, majd a hosszabbításban lőtt góllal a győzelmet is kicsikarták.

A harmadik vonalban, az NB III. Dél-nyugati csoportjában egymással találkozott a két pécsi csapat. A mérkőzés egyértelmű esélyese a PMFC volt, amely a PEAC vendégeként az első félidőben Daru duplája révén kétgólos előnybe került. A folytatás azonban nem azt hozta, amit várni lehetett, a piros-feketék nem növelték előnyüket, sőt, az egyetemisták szépítettek, ám többre végül nem futotta erejükből, így Aczél Zoltán együttese 2-1-re győzött.

Eredmények: Kazincbarcika–HR-Rent Kozármisleny 2-3 (gólszerzők: Bertucci 49., Katona 87., ill. Kirchner 17. és 70., Kócs-Washburn), Békéscsaba–Szentlőrinc 2-1 (gólszerzők: Csató 86., Sármány 91., ill. Bőle 69. – 11-esből), PTE-PEAC–PMFC 1-2 (gólszerzők: Lengyel 63., ill. Daru 32. és 38.).

Ritka pillanat: a PMFC B-közép a vendégszektorból szurkolt a kedvenceknek, miután ezen a meccsen a PEAC volt a házigazda – mindkét csapat ugyanazt a stadiont használja