Hleba Tamásnak nagyon sokan gratuláltak a góljához, nem volt mindennapi találat, nagy örömet szerzett vele a szurkolóknak (Fotó: Szentlőrinc/Fábián László)
Címlap Sport Hatalmas gólt...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Gyönyörű góllal zárult a Szentlőrinc NB II.-es labdarúgócsapatának vasárnapi hazai bajnokija, a Gyirmót elleni meccsen Hleba Tamás találata tette fel az i-re a pontot. Nem mindennapi gól volt…

„Mama, ezt Neked!”, írta Facebook-oldalán Hleba Tamás, a Szentlőrinc játékosa, aki a Gyirmót elleni meccs utolsó pillanatában hatalmas szabadrúgásgólt lőtt. A labda a jobb felsőben kötött ki, ezzel alakult ki a 2-0-s végeredmény – ezt követően rögtön lefújták a mérkőzést, a lőrinciek belekezdhettek az ünneplésbe.

– Másfél-két hete hunyt el Rózsa mama, aki nagyon közel állt hozzám. Amikor kicsi voltam, nagyon sok mindenben segített nekem. Nagyon szerettem – emlékezett vissza nagymamájára Hleba Tamás.

A lőrinciek 27 éves játékosa már a BVSC elleni bajnokin úgy volt vele, hogy nagyon várja a pillanatot, hogy betaláljon. Akkor nem jött össze neki, most azonban igen – ráadásul tényleg nem akármilyen gólt lőtt. Ebben bizony benne lehetett a szeretett nagymama keze…

– Úgy voltam vele, nagyon örülnék, ha egy ilyen ajándékot fel tudnék neki küldeni. Talán segített is benne, hogy összejöjjön… Miután bement a labda, elképesztő érzések törtek rám, elérzékenyültem, el is pityeredtem. Nagyon bízom benne, hogy ezt látta fentről Rózsa mama!

De nemcsak erre az egy gólra lehet büszke a nagymama, hanem a Szentlőrinc labdarúgócsapatának egész eddigi szereplésére. Elképesztő szezont futnak a lőrinci fiúk, hiszen az NB II. újoncaként hat forduló után vezetik a tabellát, és már négy pont az előnyük a mögöttük lévők csapattal szemben.

– Bíztunk benne, hogy jól fogunk kezdeni, mi magasra tettük a lécet magunkkal szemben, és az a legjobb, hogy minden meccsen meg is tudjuk ugrani! – mondta Hleba Tamás. – Ennek a sikeres szereplésnek nyilván több oka is van. Egyrészt nagyon keményen dolgozunk az edzéseken és a mérkőzéseken is. Emellett a nyáron olyan kvalitású játékosok érkeztek hozzánk, akik mind emberileg, mind szakmailag kiválóak, szóval nagyon jó karakterek alkotják most a csapatot. Nagyszerű a szakmai stábunk, minden ellenfélből maximálisan fel vagyunk készítve. Ezek után nem csoda, hogy jönnek a jó eredmények.

Maradjon is így!

Az emlékezetes Hleba-gól itt megtekinthető: