Nagy volt az öröm a kozármislenyi öltözőben a Honvéd elleni mérkőzés után, hiszen a kék-fehérek megszerezték a három pontot
Címlap Sport Kellemetlen m...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A PMFC NB III-as labdarúgócsapata két győzelem után váratlan vereséget szenvedett a székesfehérvári Főnix otthonában. A Szentlőrinc és a HR-Rent Kozármisleny egyaránt nyert az NB II-ben, a lőrinci fiúk már háromból háromnál tartanak!

Kezdve az alacsonyabb osztálynál: a PMFC-től a többség győzelmet várt idegenben, a Főnix székesfehérvári otthonában. Talán meg is lett volna a három pont, ha a pécsi srácok az első félidőben is tudásuk legjavát nyújtják, de ekkor ettől messze voltak, és hátrányba is kerültek. A szünet után sokat tett Aczél Zoltán együttese az egyenlítésért, kapufákat lőttek a piros-feketék, akik még büntetőt is hibáztak, a hazaiak viszont éltek egy újabb lehetőséggel, és ennek köszönhetően végül 2-0-s győzelmet arattak.

Az NB II-ben nagyon elkapta a fonalat a Szentlőrinc a szezon kezdetén, hiszen a harmadik fordulóban a harmadik győzelmét húzta be! Waltner Róbert együttese ezúttal az előző idényben még az élvonalban szereplő Mezőkövesd vendége volt, s úgy hozta el onnan a három pontot, hogy három gólt is szerzett. A szentlőrinciek az első félidőben vezetést szereztek Szekszárdi Tamás révén, a házigazdák a második elején egyenlítettek, de nem sokáig örülhettek ennek, mert Tóth-Gábor betalált büntetőből (ez már a negyedik gólja volt!), majd Dinnyés feltette az i-re a pontot.

A HR-Rent Kozármisleny az első győzelmére hajtott, és meg is tudta szerezni hazai pályán a Honvéd ellen. Nagyot kellett melózni a három pontért, de a mislenyi srácoknak sosem volt bajuk a munkával: már a hajránál járt a mérkőzés, amikor a házi gólfelelős, Kirchner bevette a vendégek kapuját. Az utolsó percek izgalmasak voltak, aztán jött Horváth Péter, aki lezárta a találkozót.

Eredmények: Mezőkövesd–Szentlőrinc 1-3 (gólszerzők: Bartusz 48., ill. Szekszárdi T. 40., Tóth-Gábor 55. – 11-esből, Dinnyés 70.), HR-Rent Kozármisleny–Bp. Honvéd 2-0 (gólszerzők: Kirchner 78., Horváth P. 91.), FC Főnix–PMFC (gólszerző: Adorján 17. és 74.), PTE-PEAC–Nagykanizsa 1-5 (gólszerzők: Kiss M. 42., ill. László D. 24. és 41., Gránicz 28. és 38., János N.).