Címlap Baranya HALOTT PÉNZ-k...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Most sem csalódtunk! HALOTT PÉNZ ismét egy kolosszális bulival ajándékozta meg a pécsieket karácsonyra! VIDEÓ!

A Halott Pénz zenekar tegnap, karácsony másnapján újra ellátogatott hozzánk Pécsre, a Lauber Dezső Sportcsarnokba, ahol fergeteges, fesztiválhangulatú mulatsággal zárták a 2021-es évet.

A koncert telt házas volt. Sok család kisgyerekekkel együtt, fiatal felnőttek és idősebbek is együtt buliztak a pécsi előadókkal. Minimum fél órát kellett várniuk a rajongóknak, hogy beengedjék őket a csarnokba, DE megérte!

Egyik kedves olvasónk, Ági arról nyilatkozott, hogy szerinte kicsit nehézkesebben indult be a buli, mint általában szokott, de a második dal után már sikerült összehangolódnia a zenekarnak.

És most jöjjön a koncert:

Helló lányok! című dallal indult a koncert
Erre még meghívlak c. számuk

Az ‘Amikor feladnád’ című daluk az egyik legkedveltebb a rajongók köreiben. A koncert alatt többször is elkezdte énekelni a tömeg, hogy jöjjön a várva vár dal.

Amikor feladnád – Nem szürkének születtél

Nem hiába kedvenc, egy nagyon kedves emlék miatt íródott meg. A dal utolsó részénél a szöveg:

‘Nem szürkének születtél…’

A banda fronténekesének édesapukája mondta ezt a fiának, hogy tudassa vele mennyire különleges, kitartó és szorgalmas. Milyen sok mindent elért már az életében, és a határ a csillagos ég.

Gazdag vagy szegény
Hangulatos
Hajtól szívig
A banda
A tömeg
A koncert vége

Ez aranyos: Dávid, a zenekar frontembere többször is elmondta a koncert alatt, hogy túl sok káposztát evett a karácsonyi vacsoránál.

Tudtad? Már könyve is van a Halott Pénznek, ami nemrég jelent meg.