Hogy viselnéd, ha egy „véres hulla” mellé bilincselnének ki?

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ilyen, és hasonlóan nyomasztó szituációkban kell fejben teljesíteni Pécs legújabb Szabadulóparkjában! Persze a helyzet közel sem ennyire vészes, a kezdeti izgalom feledhetetlen élménybe fordul át, amikor elkezdenek dolgozni az agytekervények. Július elsején három szobával startol a város legmenőbb Szabadulóparkja: Harry Potter és az utolsó Horcrux, Szökés az Alcatrazból és a Fűrész. Ki is próbáltuk a legfélelmetesebbet...

Kopjár Géza és felesége Szandra egy olyan Szabadulóparkot álmodott meg Pécsre, amilyen nincs még egy a térségben. Mind minőségében, mind tematikájában törekedtek arra, hogy piacelsők legyenek a Siklósi úti parkjukkal. Első körben három szobával nyitnak meg a pécsieknek július elsején, melyet később több szobával is bővíteni fognak, hasonlóan izgalmas tematikával.

Századközepi bútorok, titkos csapóajtók és mozgó újság

– Alapos piackutatás után úgy döntöttünk, hogy valamennyi korosztályt megpróbálunk kiszolgálni. Olyan témákat választottunk a szobákhoz, amik a fiatalok körében, de családok és akár az idősebbek számára is feledhetetlen élményt nyújtanak. A Harry Potter és az utolsó Horcrux szobája például szuper családi élményt nyújt, a Fűrész a fiatalokat szólítja meg, a Szökés az Alcatrazból pedig bármilyen korosztály számára ideális – fogalmaz Kopjár Szandra.

A szobák tematikája önmagában rendkívül érdekes, a játékosok pedig a szobába érkezve sem csalódnak. A pécsi házaspár már a kezdetektől fogva a minőségre törekedett, így a profi asztalosmunkától elkezdve a fantasztikus múlt századi bútorokon át a mérnöki pontossággal megálmodott műszerekig minden részlet alaposan átgondolt, minőségi munka.

Bár nem voltunk még börtöncellában, de az Alcatrazba zárva igazi rabnak éreztük magunkat

Kopjár Géza elmondja, hogy a játékidő valamennyi szobánál 60 perc. A játékmesterek folyamatos kapcsolatban vannak a szabaduló csapattal, valamint kamerán keresztül is figyelik őket, és adott esetben segítik, terelgetik a szobában levőket. Amennyiben nem sikerül kijutnunk egy óra alatt, természetesen szabadon engednek.

A szabadulásban 14 év feletti játékosok vehetnek részt, maximum négy fővel. A Fűrész szobájából egyedül 18 év felettiek szabadulhatnak. A pécsi házaspár hozzáértését bizonyítja, hogy ezek a szobák, más és más élményt nyújtanak létszámtól függően.

Gondoltuk mi is kipróbáljuk, de már a játékmesterek bevezetőjénél levert a víz…

Miután végighallgattuk a legfontosabb tudnivalókat, a játékmesterek szemünket eltakarva, korom sötétben vezettek be a szobába, majd megbilincselték a lábainkat. Aztán elkezdődött a játék..

De nem is szaporítjuk a szót, beszéljen helyettünk a videó, amit szabadulásunkról készítettünk:

Még több információt itt találunk, időpontot pedig itt tudunk foglalni!

(x)

Hirdetés
Előző sztori

Két autó ütközött össze Szentlőrincél

Következő sztori

“Ahova én szerződtem, és amilyen élet ma van a városban, az mintha két külön bolygó lenne”

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1