Címlap Szórakozás Ilyen egy iga...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elfoglalták a filmesek a mindenki karácsonyfája környékét, a Széchenyi téren már a film főszereplője, Stephanie Perk is megjelent. A jelenetek forgatása szerdán egész nap zajlik, csütörtök estétől péntek reggelig pedig az esti jeleneteket forgatják.

A külső jelenteket még néhány napig a Széchenyi téren forgatják, és az adventi vásár forgatagában is felvesznek még néhány jelenetet.

A film főszereplője Olive, aki Amerikában játéktervezőként dolgozik, s azért küzd a munkahelyén, hogy csúcstechnológiás játékkoncepciót dolgozzon ki, de főnöke ragaszkodik a saját termékfejlesztési elképzeléséhez. Eközben kiderül, hogy magyar nagymamája, Magdalena nem tud hozzá elmenni karácsonyra, ezért Olive Pécsre utazik, hogy magával vigye. Olive itt találkozik Andrással, egy helyi asztalossal, és a kezdeti összetűzés ellenére a hagyományos játékkészítés miatt elkezdenek kötődni egymáshoz. A nagymama hagyományos játékkészítéssel foglalkozik, így Olive is rájön, hogy inkább ilyen játékokat szeretne tervezni. Az ötlet főnökének is tetszik, aki előléptetést ajánl neki, de ő inkább úgy dönt, hogy itt marad Andrással és átveszi nagymamája pécsi játékműhelyét.