Komoly közösségi buliközponttá vált a Tettye!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés

Fotógalériában mutatjuk a legújabb közösségi és party-helyszínt a városban, amit még a koronavírus-járvány sem tudott lenullázni. Sőt, inkább az hívta életre.

Egyre többen menekülnek ki a természetbe az otthoni önkéntes karanténből. A Tettye park délutánonként megtelik és igazi majális hangulatot áraszt. Az emberek sétálnak, üldögélnek a padokon, van aki kocog vagy gyerekeivel biciklizik. Megjelentek a petanque játékosok és a bulizó fiatalok is.

– Nincs egyetem, mit csináljunk, ki kell mozdulni, mert nem bírjuk a négy fal között. Rendeltünk pizzát, és vettünk egy láda sört a tettyei kisboltban, hát most így telnek a napjaink – mondta lapunknak néhány egyetemista.

A Tettye játszóteret hiába zárták le négy másikkal együtt, a parkban és a Havi-hegyen rengetegen élvezik a napsütést. A közterület felügyelet járőrei időnként megjelennek, és elzavarják a játszótérről és a focipályáról a gyerekeket, de nem telik bele 10 perc és ismét megtelik a hely.  

Pénteken délután a Dömör-kapui parkoltó teljesen megtelt autókkal, utoljára akkor voltak ennyien, amikor még működött a vidámpark.

Többségük túrázni vagy futni indult, de többen csak a kisrétig mentek, ahol tüzet raktak és szalonnát sütöttek.  

 

Előző sztori

Több mint 275 ezer a fertőzöttek száma a világon

Következő sztori

A bankok már készülnek a hiteltörlesztési moratóriumra

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1