Címlap Szórakozás Online &#8222...

Online „közvetítik” Donkát és Bonifácot a pécsi állatkertből

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különös egy valóságshow ez, de sebaj: a pécsi fókapár már a neten is hódíthat.

Immár semmi akadálya nincs édesen lubickoló fókákat nézni egész nap. A CsodalatosMagyarorszag.hu portálon ugyanis élőben közvetítik Donkát és Bonifácot.  

A pécsi állatkert fókapárja hatalmas népszerűségnek örvend a látogatók körében. Az aranyos kis állatok rendkívül aktívak és játékosak, öröm nézni őket a szárazföldön és a víz alatt, a medencében is. Aki valamilyen okból kifolyólag nem tudja személyesen meglátogatni az aranyos párost, annak jó hír, hogy erre már online is lehetősége lesz.

IDE KATTINTVA lehet kukkolni.

Donkát kezdetektől fogva nagyon szereti kis barátja, találkozásuk szerelem volt első látásra. Játékos birkózásuk gyakran megfigyelhető a fókamedence betekintő ablakán keresztül. Kapcsolatuk azért is lehet ilyen harmonikus, mert Donka igen félénk volt, mikor Pécsre érkezett, amin „vőlegénye” és az állatkerti gondozók féltő gondoskodása segített. A fókalány mára már belerázódott az itteni életbe, a tréningeken ugyanolyan ügyes, mint Bonifác és pécsi otthonával is megbarátkozott.