Címlap Baranya Tizenöt éve m...

Tizenöt éve meg akarták őket verni, idén háromszor jöttek vissza a színpadra a BSW tagjai

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szókimondó és közvetlen kéttagú BSW banda tagjai most sem hagyták cserben baranyai rajongóikat.

A 2023-as Komlói Bányásznapok pénteki sztárvendége volt Ferenczei ‘Gaben’ Gábor és Sziklai ‘Meklód’ Mátyás, vagyis a BSW tagjai, akik egy felejthetetlen élménnyel gazdagították az estét.

Nagyon-nagyon szerettük ezt a komlói fellépést, irgalmatlan sokan voltak, és nagyon örülünk, hogy minket hívtak meg. Nagyon jó közönség van itt!

– mesélte Gaben.

Legutóbbi komlói koncertjükön meg akarták őket verni azzal az indokkal, hogy nem vérbeli komlóiak, de a fiúk ezt is nagyon lazán kezelték:

– Én nagyon vártam, hogy 15 év után itt lesz majd a srác, és újra megpróbálkozik feljönni a színpadra, de sajnos nem volt itt. Lehet, nem tudott, vagy nem akart eljönni, vagy már elköltözött – viccelődött Gabi.

’Nagyon jó közönség! Nagyon jó pacek!’ – így jellemezték a komlói rajongókat.

Érdeklődtünk az iránt is, hogy a napokban maradnak és körülnéznek-e itt Baranyában. A tréfás válaszukon most sem csalódtunk:

– Komló nagyon vonzó város, turisztikailag nagyon sok látnivaló van itt. A helyi Tescoba és Auchanbe benéztem és irgalmatlan jó akciók voltak. Illetve, amikor Pécsre megyek akkor mindig átmegyek egy kicsit Komlón és mindig megdobban a szívem, hogy vajon még mindig meg akarnak-e verni – szórakozott Gaben.

Komolyabbra fordítva a szót, azt is elmondták, hogy sajnos nem tudnak tovább maradni, mert készülniük kell a következő fellépésükre, de nagyon pozitívan élték meg az idei fellépést.

– Lényegében nem tudtuk hova jövünk. A Komlói Bányászanpokon még nem léptünk fel, ezért nem tudtuk, hogy mekkora rendezvényre számítsunk, egészen addig amíg ki nem mentünk a színpadra és végtelen embertömeg tárult elénk. Ez nagyon-nagyon jól esett nekünk – mesélték a fiúk.

Bezavart az áramszünet

Az idei komlói koncerten sajnos az áramszünet többször is beleszólt a fellépés menetrendjébe. A fiúknak ki kellett hagyniuk pár dalt, hogy időben befejezzék az előadást, de a tömeg így is üvöltötte az összes slágerüket.

Hamarosan Pécsre is jön a BSW

A Pécsi Est Café-ban lépnek fel majd.