Különleges élmény a villányi pincesoron belevágni a bulifutásba – idén is sokan álltak rajthoz
Címlap Szórakozás Úristen! – id...
Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sem a hangulatra, sem a kínált borok minőségére nem lehetett panasza a látogatóknak Villányban: idén is kiváló programnak bizonyult a Rozé Fesztivál.

Több mint tíz éve rendezik már meg Villányban a Rozé Fesztivált, és akárcsak a jó vörösbor, ahogy telik az idő, ez is egyre csak jobb lesz. Más kérdés, hogy itt elsősorban a rozé fogy, aminek viszont nem kellenek évek – ebben a nyári melegben sokkal jobban esik egy friss rozé, mint egy testes vörös.

A fesztivál ezúttal is hatalmas sikert aratott, ami nem csak a helyi termelők kiváló portékáinak, nem mellesleg jó borának volt köszönhető, hanem a remek programoknak is! Pénteken volt közös koccintás, szólt a zene ezerrel, szombaton pedig szépségverseny és rozémaraton is szerepelt a listán – utóbbin 3 km-t kellett megtenniük a résztvevőknek. Így azért belefért, hogy egy-egy futó menet közben laza fröccsel frissítsen…

Az este aztán az önfeledt szórakozása volt, amihez a zenét többek között a népszerű VALMAR zenekar biztosította. Maricsék most is odatették magukat – Úristen, nagy buli volt!

Fotók: Rozé Fesztivál/Facebook