Címlap Rövidhírek UV-fénybe bor...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatalmas koncertet nyomtak le a fiúk legutóbbi pécsi fellépésükön.

Idén újra megrendezték az utóbbi évek egyik legnépszerűbb buliját, az ULTRA COLOR PARTY néven futó UV-fényes bulit, amire a fiatalok előszeretettel cserkészik be az elővételes jegyeket.

Ez idén sem volt másképp, hiszen a sztárvendégek között szerepelt a

Valmar és Bruno x Spacc!

A Valmar előzenekarként először Bruno x Spacc, vagyis Pető Brúnó és Tóth László biztosította a tüzes hangulatot, majd egy kis pihenő után Marics Peti és Valkusz Milán is színpadra álltak.

A koncerten a Valmar egyik tagja, Milo többször is rosszul lett, ami miatt egy-két percre le kellett ülnie a színpadon, de egy kis víz sokat segített a közérzetén. Elmondása szerint hőgutát kapott, ami miatt a fellépés végére még a pólóját is ledobta magáról. A tinilányok sikoltozása ekkor még harsányabb lett.

A hangulat fergeteges volt, a zene üvöltött, a tömeg tombolt, a sárga-kék-rózsaszín UV-színek csak úgy világítottak az éjszaka homályában a fiatalok bőrén és ruházatán.

A koncertek után DJ-k – Pumped Gabo, Szecsei és Purebeat – vitték tovább az este hangulatát.

Még a koncertek előtt a ‘Color’ jegyet vásárolt rajongók ajándék festéket is kaptak, amit magukra kenhettek, hogy még színesebbé tegyék magukat.

Az már más kérdés, hogy a ruhákból mennyire jön ki az említett festék. Ha esetleg a mosószer nem hozná meg a kívánt hatást, egy kis szappan csodákra képes!