Címlap Szórakozás Egy harcsa ak...

Egy harcsa akarta kifogni a horgászt: berántotta a vízbe!!!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Harcsa rántott vízbe egy horgászt Somogy megyében – tette közzé a Pecaverzum.hu. A rutinos horgász készült a gigantikus fogásra, ezért videózta is az esetet, arra azonban bizonyára nem számított, hogy nem a hal lesz a parton, hanem ő a vízben.

Szabó Lóránt gyerekkora óta horgászik a Somogy megyei Hársasberki-tavon. Eredményes harcsahorgásznak számít, a tórekordot is ő tartja egy 82 kilogrammos példánnyal. Azonban olyan eset, amely a minap történt vele, még soha nem fordult elő ezelőtt.

A kapásra ezúttal nem sokat kellett várni, a videón látszik, ahogy a gigantikus harcsa elemi erővel indul el, szájában a piócacsokorral. Sajnos a zsinór bevágott a menetek alá, így a fék nem tudott dolgozni, Lórántot így gyakorlatilag berántotta a vízbe a hal

– írják.

A kitartó horgásznak nem szegte kedvét a dolog, tovább próbálkozott. Valamivel arrébb akasztott egy húsz, majd egy harminc kilogramm körüli harcsát.