Krisztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Itt egy BIKINI dal, ami valamiért a PTE legújabb indulója lett!

/

Egy átírt szövegű BIKINI dallal és videóval "jelképezik a Pécsi Tudományegyetem vezetői, oktatói, munkatársai összetartozásukat. A dal ötlete a koronavírus járvány ideje alatt született meg" - közölték. Jól sikerült?

Hirdetés

A PTE indulója példaértékű összefogást tükröz, hiszen a DAL elkészítésében az egyetem rektora is szerepet vállalt – írják a sajtóanyagban.

“Emellett számos dékán, oktató, adminisztratív dolgozó és vezető, a Hallgatói Önkormányzat, a Sportiroda, a Karrier Iroda és a Média iroda munkatársai is részt vettek a produkció elkészítésében” – közölte a PTE.

A szervezők szerint egy “egyedülálló és az egyetemhez méltó klip született, ahol a koronavírus járvány alatt ránk telepedő negatív dolgok helyett, inkább a szórakozás és a közösségi lét került előtérbe”.

Sikerült nekik?

De jobb-e ez a dal, mint ez a Halott Pénz szám, ami a PTE-vel együttműködésben készült el?

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Részegen szúrta hasba élettársát a baranyai nő

Következő sztori

Maruzsa szerint sikeres évet zártunk

Legutóbbiak innen: Egyetem

bool(false)