Címlap Arc A 29 éves Gáb...

A 29 éves Gábor munkásszállón él, több száz kilométert utazik Pécsre, hogy adományokat gyűjtsön az utcán

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Béni Gábor arca ismerős lehet a pécsieknek. Pedig a 29 éves férfi Dunaújvárosban él és csak azért utazik a városba, hogy támogatásokat gyűjtsön. A lyukas szívvel született Gábor tíz éve döntött úgy, hogy naptárakat osztogat majd a járókelőknek. Az így befolyt összegből pedig megpróbálja fenntartani magát.

Korábbi cikkünk itt folytatódna, ugyanakkor a megjelenés után Gábortól az alábbi sorokat kaptuk. Mi pedig tiszteletben tartjuk interjúalanyunk kérését.

Azért gondoltam meg magam mert félek a következmények miatt, mert a hozzászólásokban is már beszólnak és a többiről nem is beszélve. Szóval mert ott vannak a közteresek is, meg a rendőrség is, meg a haverok is cikiznek vele – írta Béni Gábor.

Bár szerkesztőségünkhöz korábban is érkezett Gábortól kérés, hogy segítsünk rajta. Minket pedig az vezérelt, hogy megszólaltassuk a tíz éve adományokat gyűjtő fiatalt, ő a forgatást követően, a cikkünk megjelenése után meggondolta magát. Ezért korábbi szövegünket eltávolítottuk, olvasóinktól elnézést kérünk!