Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Élő pódiumbeszélgetéseket szervez a Pécs Aktuál,

a sorozat első vendége pedig egy igazán különleges ember, Dobronay László lesz december 3-án, szombaton. Az ismert rendező egy autóbaleset során meghalt, és megjárta a halál birodalmát. Ott azonban csak életet talált, nyoma sem volt az elmúlásnak, a semminek és az ürességnek. Ott – legyen is ez bárhol; téren és időn kívül – szó szerint minden él, korábban meghalt szerettei és barátai épp úgy, mint az állatok, növények, tárgyak, vagy a bolygók és a csillagok.

Az emberi életének végén tehát nem a halál várta, hanem egy másik élet, mégpedig az igazi.

Nem szokásos „élet az élet után”, vagy „halál utáni élet” elbeszélés az övé, hanem ennél sokkal több, amit ugyanis ott átélt, az megváltoztatta az életét, és máig meghatározza a mindennapjait. Más ember lett az utazás után, mint aki előtte volt, és magával hozott egy üzenetet is.

Dobronay László nem árul könyveket, nem kér pénzt, nem csinál tanfolyamot, nem gyógyít és nem is guru, de még csak coach sem. Rendezőként filmeket készít, családos ember, történetét és tapasztalatait pedig csak azért meséli el ha megkérik, mert úgy érzi, ezzel jobbá teheti a világot maga körül. 

A Pécs Aktuál pódiumbeszélgetése ingyenes, nincs belépődíj, teljesen nyilvános

A helyszín az I Love Pécs Café (a Széchenyi téren, 19 órától), ezért azt kérjük, hogy akit személyesen is érdekel Dobronay László története, szívesen beszélgetne vele és kérdezne tőle a műsor ideje alatt, az jelentkezzen előzetesen a [email protected] e-mail-címen (kérjük a tárgy mezőbe írják be: JELENTKEZÉS NÉZŐNEK). A jelentkezéseket időrendben regisztráljuk.