“Csinált volna inkább pornófilmet” – mondta a miniszterről a pécsi főátvilágító

//
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Varga Judit igazságügyminisztert inkább látná abban a szerepben Bodnár Imre ügyvéd, de azt is hamar elfelejtené - véli.

Az nem különösebben volt titok, sőt, semennyire sem volt az, hogy a pécsi polgármester főátvilágítója nem igazán kedveli a jelenlegi kormányt és annak tagjait. Ennek ugyanis jó sokszor hangot adott nyilvánosan.

Most viszont a szokásosnál is jobban kiakadhatott Bodnár Imre, mert tulajdonképpen

nem csak leostobázta az igazságügyi minisztert, hanem pornófilmezésre is “küldte” egyúttal Varga Juditot.

A pécsi ügyvéd ezen a tényleg kissé “bézikre” sikerült videón akadt ki, amelyben Varga Judit a “Jogállamisági percek második részében” elmagyarázza, hogy “vannak olyan tagállamok is, amelyek ügyészségéről maga az Unió Bírósága mondta ki, hogy nem tekinthetők független igazságszolgáltatási szervnek; de Magyarország nem ilyen ország!” Mert itt “a legfőbb ügyész egyetlen más szervnek vagy közjogi méltóságnak sincs alárendelve és nem utasítható senki által. Teljes szervezeti és politikai függetlenséget élvez.”

Jogállamisági percek második rész:⚖️Tudta, hogy vannak olyan tagállamok is, amelyek ügyészségéről maga az Unió Bírósága…

Gepostet von Varga Judit am Montag, 12. Oktober 2020

Nem kellene már átlépni a gyűlöleten?

Kormánytagokat, minisztereket ostobázni a fotelből persze bárkinek lehet, de az kérdés, hogy

mennyire várható objektív és szakmai teljesítmény (vagyis átvilágítás), majd erre alapozott döntések attól, aki ennyire vehemensen kel ki magából a kormány vagy annak tagjai ellen,

mint amennyire Bodnár Imrénél ez rendszeres.

Ez azért is érdekes kérdés, mert már Mellár Tamás is elmondta a Pécs Aktuálnak adott exkluzív nagyinterjúban, hogy a gyűlölet és a frusztráció sokszor megbénítja a kormánnyal ellentétes oldalon állókat, és azért mert gyűlölik Orbánt, hibás megállapításokat, kijelentéseket is tesznek.

Hirdetés
Előző sztori

Elsöprő többség támogatja a Lipics-Vidákovics párost a Pécsi Nemzeti Színházban

Következő sztori

Túlságosan szocialista: átnevezik az utcát

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1