Címlap Arc Országos bord...

Országos bordélyházhálózat fenntartásával gyanúsítják a Kékfény riporterét

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Országos bordélyhálózat fenntartásával gyanúsítják az állami televízió bűnügyi műsorának egyik riporterét. A 44 éves férfi a nyomozás adatai szerint országszerte 13 lakást bérelt, ahol prostituáltak végeztek szexmunkát. Ezért fizettek neki, másfél év alatt több mint 30 millió forintot szedett össze így. A férfi teljes beismerő vallomást tett, a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az MTVA nem reagált az RTL Híradó kérdéseire, amely elsőként számolt be az esetről.A nyomozás adatai szerint a férfi 2021 augusztusa óta 13 lakást bérelt országszerte, azért hogy ott prostituáltak végezhessenek szexmunkát. Összesen több mint 30 millió forintot szedett össze így, a pénzt felélte,

a lakások tulajdonosainak fogalmuk sem volt róla, mi történik az ingatlanjaikban.

Az összehangolt rendőri akcióban a kibérelt ingatlanokban házkutatásokat is tartottak, a lakások egy részében prostituáltakat is találtak. A gyanúsított büntetett előéletű, jelenleg is több büntetőeljárás van vele szemben folyamatban, ezért a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

A bíróság előtt a gyanúsított teljes beismerő vallomást tett. Ha elítélik, akár öt évet is kaphat.

(via RTL Híradó / Magyar Hang)