Címlap Arc Tvrtko szerin...

Tvrtko szerint a gazdasági válságnál nagyobb a magyarok morális és mentális válsága

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jelzése szerint „nagyon fontos írást tett közzé” Vujity Tvrtko közösségi oldalán, mert

meggyőződése, hogy a szemmel is látható, érzékelhető gazdasági problémák mellett súlyos mentális krízis van hazánkban. Magyarország egy megosztott, messze az egészséges határon túl agyonpolitizált, folyamatos feszültségben élő ország lett, s ennek – véleménye szerint- komoly felelősei a politikusok (pártállásra tekintet nélkül).

A népszerű, baranyai tévés korábban közzétett egy fényképet egy cuki újszülött kisfiúról, a hawaii-magyar Bordás-Simon család negyedik gyermekéről; majd elszabadult a pokol.

„Egy hölgy a kisfiú és testvérei képe alatt minősíthetetlen káromkodások kíséretében írta le, hogy mennyire elege van abból (sokkal durvábban és csúnyábban írta), hogy boldog családokat „mutogatok”, miközben neki mennyire nehéz az élete. Hozzászólása alatt pedig a népítélet azonnali képét láthattuk:

-van, aki sajnálta a hölgyet,

-van, aki -szintén szitkozódva – elküldte az anyjába,

-volt, aki nem volt rest, és végigtanulmányozta a hölgy oldalát és onnan vett információk alapján támadta meg.

Emellett:

-a posztom alatt támadták a pár hetes kisfiú szüleit a névválasztás miatt,

-volt, aki kifejtette, hogy az a takaró, amiben a kisded a képen van, indokolatlanul lekötözi és így kínozza a gyereket,

-többen megjegyezték, hogy aki Hawaii-on él és ott szül gyermeket az már nem is magyar,

-volt, aki nemes egyszerűséggel jelezte, hogy aki „elkotródott” Magyarországról, az már írjon azon a nyelven, ahol él, MAGYARUL NE!

Emellett tudni vélték, hogy a szülők segélyekből és gyerekszülésből élnek (!), nincs már közük Magyarországhoz, illetve többen is jelezték, hogy mivel Hunakalia neve magyarul Magyarországot jelent, felesleges ilyen messze is „magyarkodni”.

Jelzem: minden egyes ilyen hozzászólás alatt ment az „anyázás” és „viszont-anyázás”, egymást (is) hergelték, bántották, gyalázták a hozzászólók… még egyszer mondom: egy pár hetes csecsemő születése okán, az ő képe alatt – írta ezután.

Tvrtko szerint

szaladunk a morális katasztrófa felé. A világ egyik legtehetségesebb népe elmerül a pesszimizmusban, miközben folyamatosan bántjuk egymást.

„Egy tehetséges ország tehetséges népénél széttörtek a vasárnapi ebédlőasztalok, mert az egyik családtag ilyen oldali, a másik meg olyan oldali. A két oldal pedig folyamatosan gyalázza egymást, nem hagyva nyugtot az embereknek!IGEN, POLITIKA!Szerintem jelentős részben a politika tette ezt velünk. A „Tisztelt Házban”, a híradókban, a magyar nyelvű internetes portálokon ömlik ránk a szenny, társadalmunk vezetői, megválasztott képviselőink pedig A MI PÉNZÜNKBŐL gyalázzák egymást!” . tette hozzá, de itt még nem ért véget a posztja.

Az egészet IDE kattintva lehet elolvasni.