Címlap Arc „A médi...

„A médiapánik és a politikusok okozzák a legnagyobb bajt, nem a vírus”

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vizsgálat indulhat a magyar orvos ellen, aki ezeket mondta, és szerinte még járvány sincs valójában.

Ki kell hangsúlyozni, hogy a mainstream médiák; az egészségügyi tudással nem rendelkező politikusok; a nagy tekintélyű, de a médiapánikot irracionálisan elfogadó orvosok, orvosvezetők; valamint a pánikbetegség által megfertőzött lakosság okozzák a nagyobb bajokat és nem a vírus

– ezzel indít az az orvos, akinek már közel 215 ezren látták a videóját. A korábban Pécsen is tanító dr. Tamási József készítette a rövid kisfilmet és osztotta meg ebben a gondolatait a különféle felületein.

Ebben döbbenetes tényeket állít Tamási a koronvírus járványról,

egyebek mellett a következőket:

  • “Tudományos adatok nélkül mindenki meggyőződésévé vált, hogy ez egy súlyos betegség”
  • “először is nincs olasz és spanyol tömeges járvány” 
  • (Olaszországban) ”nem nagyobb a halálozás, mint előző években”
  • “félelemtől haltak meg (Németországban) öregotthonban idősek, öregek, nem a vírus miatt”
  • “nincs járvány Szicíliában, Rómában és Dél-Olaszországban”
  • “csak a média generálta azokat a képeket (ti. katonai autók szállítják a holttesteket)” 
  • “Olaszországban kevés krematórium van, azok alkalmazottai elmenekültek vagy sztrájkoltak, a pánikkeltés miatt” ti. ezért kell holttesteket a hadsereg segítségével elszállíttatni
  • (a koronavírus) “nem az idősekre, nem azokra az idősekre veszélyes…nem ők a veszélyeztetettek. Abba kéne már hagyni az idősek erőszakos védelmezését, bezárását, szabadságuk korlátozását… nincs igazolva!”
  • “Szerintem hatalmas tanulmányok születnek majd a pánik lélektanáról, miután mindenki felismeri, hogy a corona vírus nem rendkívüli helyzet, nem életveszély, egy az influenzától különböző, de annak károkozásánál is gyengébb szokásos éves légúti vírus”

Van még számos más, hasonlóan elképesztő állítása az orvosnak, ezek ebben a videóban láthatóak, érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=H_Nd0w69bTo

Vissza kellene jönni a középkorból

Tamási szerint „vissza kellene jönni a közékorból, mert a 21. században élünk, és nem a középkori vak hit szerint kellene cselekedni”.

Az orvos szerint „nagyszerű, hogy ellapult a görbe”, de szerinte nem lett volna ekkora szükség a „görbe ellapulására”.

Irányt kellene váltani és inkább a svéd modellt követni, mint az összeurópai mintákat, mert sokan attól lesznek betegek, hogy elveszítik az állásukat és a gazdaság összeomlik

– magyarázza.

Etikai vizgsálatot kezdeményezett a Magyar Orvosi Kamara titkára

Tamási videója rendesen kiverte a biztosítékot szakmai körökben, orvosok tucatjai vitatkoznak egymással nyílt és zárt csoportokban; a Magyar orvosi Kamara titkára pedig maga kezdeményezett etikai vizsgálatot a kollégája ellen. Szerinte ugyanis

„a fenti kijelentések légből kapottak, konkrét hazugságok, illetve nem megalapozott vélelmek”. 

„A fenti kijelentések alkalmasak arra, hogy egy orvos szájából elhangozva meggyőzzék a laikusokat, azokat laikusok tényként kezeljék, ezáltal relativizálják a járvány mérséklését szolgáló kormányzati intézkedéseket – írja a titkár, aki szerint „ez akár közvetetten emberek halálához vezethet”.