Címlap Baleset A halálos péc...

A halálos pécsi buszbaleset szemtanúit keresik a rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. Amint arról lapunk is beszámolt, egy autóbusz sofőrje június 1-jén 22 óra körül az uránvárosi autóbusz-végállomáson eddig tisztázatlan okból és körülmények között elütött egy férfit, aki a 7-es számú megállónál feltehetően ült vagy feküdt az úttesten. A férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Pécs, Athinay út 7-9. szám alatt.