Címlap Baleset Borzalmas tra...

Borzalmas tragédia: a diákok szeme láttára halt meg az 52 éves tanárnő

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Online óra közben lett rosszul, majd pár perccel később el is hunyt az a tanárnő, akinek haláltusáját diákjai is végignézték. 

Az 52 éves tanárnő egy Bács-Kiskun megyei középiskola diákjainak tartott online órát hétfő reggel, amikor egyik pillanatban rosszul lett és leesett a székről – írja a Borsonline.

A tanulók egy ideig nézték, majd kiabálni kezdtek

„Körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy fennakadtak a szemei, a szája mintha egy kicsit habzott volna, aztán pedig leesett a székről” – idézte fel a lapnak a történteket az egyik diák, aki ott volt az online órán.

Azonnal hívták a tanárnőt, akihez a férje rohant be

Amikor látták, hogy a tanárnő elveszíti az eszméletét, többen fel is hívták telefonon, kiabálni kezdtek. Erre a szomszédos szobából a férj rontott be.

Mentők perceken belül kiértek, de nem tudtak rajta segíteni

„A percek alatt helyszínre érkező mentők átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, akivel a mentésirányító a mentők kiérkezéséig végig telefonos kapcsolatban volt, sajnos a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét” – nyilatkozott az Országos Mentőszolgálat.

Gyászolják az életvidám tanárnőt

„Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt.” – mesélte a lapnak az egyik diák. A gyerekeknek egy pszichológus segíthet a történtek feldolgozásában.

(Kiemelt képünk illusztráció!)