Két gyalogost is elgázoltak a zebrán

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baranya megyében május 3. és 9. között 21-en sérültek meg közúti közlekedési balesetben – derült ki a megyei rendőr-főkapitányság adataiból.

54 baleset egy hét alatt!

Összesen 54 közlekedési baleset történt, amelyből 14 személyi sérüléssel járt. A személyi sérüléses balesetek közül öt súlyos, kilenc pedig könnyű sérüléssel végződött.

Még mindig sokan hiszik magukat Hamiltonnak

A 14 sérüléssel járó baleset közül hét esetben ismét a gyorshajtásé volt a főszerep, de történt baleset elsőbbség meg nem adása miatt, szabálytalan előzés és szabálytalan kanyarodás miatt is.

Sebességtúllépés miatt volt olyan, hogy a járművezető elveszítette uralmát a jármű felett és kisodródott, majd árokba hajtott, azonban történt frontális ütközéssel járó baleset is, ahol a szemből szabályosan közlekedő járműben utazók is megsérültek.

Két gyalogost gázoltak a zebrán

Két gyalogost is elütöttek a múlt héten, mindkettőjüket gyalogos-átkelőhelyen. Egyikőjük könnyű, míg a másik súlyos sérüléseket szenvedett. 

Előző sztori

Müller Cecília nagyon büszke a fiatalokra!

Következő sztori

Beindult a kártyabiznisz, de nagyon ráfázhat, aki hamis védettségi igazolványt szerez!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1