Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lángra kaptak a hőerőmű melletti szalmabálák

/

Egy napja ég a szalmabála a Pécsi Hőerőmű mellett, amit jelenleg is tűzoltók felügyelnek. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől úgy tudjuk, hogy 80 bála ég és ennek égése akár napokig is eltarthat. A tűzoltók csak annyit tehetnek, hogy körülhatárolják a tüzet és felügyelik azt.

A Pécs Aktuál olvasói jelezték, hogy a város több pontján füst szagot éreztek, ennek egyik oka lehet az is, hogy egy napja több szalmabála ég Pécs határában.

Sárkány Sándortól, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy öngyulladás okozta a tüzet, ami több szalmabála tárolása esetén természetes jelenség.

Hirdetés

A Pécsi Hőerőmű nincs veszélyben!

A tűzoltók körülhatárolták a tüzet és folyamatosan őrzik, hogy az ne terjedjen tovább. Nem tudnak velük mit csinálni, meg kell várniuk, amíg leégnek a bálák.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Bicikli út épül Pécs és Pellérd között

Következő sztori

A tervezettnél korábban adják át a Centrum-parkolót

Legutóbbiak innen: Baleset

bool(false)