Címlap Baleset Leégett a ház...

Leégett a házuk, most garázsban élnek négy pici gyerekkel

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Wc és víz nélkül él most az a család, akinek háza leégett az elmúlt napokban - hívta fel a figyelmet a Vasasi Általános Iskola. A család most segítségre szorul. Olyan lakásra lenne szükségük, ahol egy ideig meghúzhatják magukat. Jelenleg egy garázsban élnek négy pici gyerekkel.

 

Lakhatatlanná vált a ház

A családban egy 2 hónapos baba, 2-, 4-, és 6 éves gyermek él

Az anyuka volt otthon a gyerekekkel, amikor a tűz kipattant. A ház teteje kezdett sisteregni, de az asszonynak még volt annyi lélekjelenléte, hogy a gyerekek mellett pár értéket is megmentett a házból.

Bár a tűzoltók gyorsan kiértek, a ház lakhatatlanná vált. Így a négygyermekes család egész élete egyik pillanatról a másikra semmisült meg.

Most bárminemű adomány rengeteget segít

Legyen szó kinőtt ruháról, pelenkáról, játékokról, bútorokról, építőanyagról, pénzről vagy akár olyan munkás kezekről, akik segítenének rendbe rakni azt, ami megmaradt a házból.

A családnak biztosítása nem volt, de tartozásuk annál több

A család Szilágyon él. Pécs-Vasasra pedig a család testvérének a gyermekei járnak óvodába és iskolába

Az adományokat a vasasi óvodában és iskolában is le lehet adni. Kérésre azonban továbbítják a család számlaszámát is.

Legyen tető a fejük felett!

Most a legfontosabb, hogy olcsó lakhatási megoldást találjanak a családnak. Így arra kérik az embereket, hogy, ha valaki ismer ilyen lehetőséget, azt mihamarabb jelezze az iskolának vagy a családnak!

De akár egy megosztás is sokat segíthet!

Az ügyben kerestük a Pécsi Önkormányzatot, hogy tudnak-e az esetről. Azt ígérték, nemsokára válaszolnak.

Cikkünket frissítjük.