Friderika

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meghalt a kislány, aki kizuhant egy erkélyről Szekszárdon

/

A gyermek életét nem sikerült megmenteni. Az eset kapcsán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán indítottak büntetőeljárást - számolt be róla a police.hu.

Bejelentés érkezett szeptember 7-én nem sokkal délután egy óra után a mentőszolgálattól, hogy egy kislány Szekszárdon a Tartsay Vilmos utcában egy társasház harmadik emeleti lakásának erkélyéről kizuhant.

A helyszínre érkező rendőrök lezárták a környéket, mert a gyermekért mentőhelikopter érkezett. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a lakás erkélyéről

egy 21 hónapos kislány ismeretlen körülmények között kiesett.

A gyermeket az elsődleges ellátását követően mentőhelikopterrel kórházba szállították, de

az éjszaka belehalt sérüléseibe.

Munkatársaink a baleset helyszínén szemlét tartottak és adatgyűjtést végeztek. Az eset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán vizsgálják, és ismeretlen tettessel szemben kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Korábban írtuk:

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Kitiltották a nagy méretű teherautókat Kozármislenyből

Villány
Következő sztori

Különleges és bizarr őshüllő maradványaira bukkantak Baranyában

Legutóbbiak innen: Baleset

bool(false)