Címlap Baleset Megható videó...

Megható videó! Rendőrök mentették meg a kisfiú életét, elmondták hogyan

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megrázó történetet közölt a Magyar Rendőrség közösségi oldalán. Ebben a pár perces videóban két rendőr mesél arról, hogyan mentettek meg egy kisfiút egy égő házból a fővárosban. A gyermek nagypapája a helyszínen, a nagymama a kórházban szállítást követően vesztette életét.

 

Sütő Krisztián r. zászlós és Tóth Tamás Géza r. főtörzszászlós megrendülten mesélt arról, hogyan mentettek ki kedd hajnalban egy 12 éves kisfiút egy égő házból – írja a Magyar Rendőrség.

Kiderült, hogy a tüzet szándékosan okozták

A nyomozás szerint a családnak munkáltatójuk biztosított lakást, aki szívességből engedte egy másik alkalmazottnak is, hogy ott lakjon.

Előző nap a család munkaadójuknak panaszkodott a férfire, mert az ittasan átment hozzájuk, kiabált és dörömbölt. Később a férfi főnökével is összeveszett, aki reggelig adott neki haladékot elhagyni a házat. Ezt az időt használta ki a a férfi, és hajnalban tüzet gyújtott a család lakása melletti garázsban. Ebből lett a tragédia.

Az elkövető ellen hajtóvadászatot indult, és pár óra múlva el is fogták.