Címlap Baleset MEGVAN! Felad...

MEGVAN! Feladta magát a Golfos!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nap után úgy döntött a Hidas és Bonyhád között balesetet okozó sofőr, hogy jobb lesz, ha besétál a rendőrségre és feladja magát - tudtuk meg Ömböli Viktortól, akinek felesége péntek délután szenvedett balesetet. Ahogy azt megírtuk, az asszony elé bevágott egy Golfos, aki miatt a nő félrerántotta a kormányt és árokba csapódott. A vétkes sofőr láthatta a történteket, mert egy pillanatra megállt, de ezután elhajtott - nyilatkozta lapunknak a férj. 

Több ezren megosztották azt a posztot, amiben kétségbeesetten kért segítséget egy férj, mert felesége pénteken egy szürke autós miatt letért az úttestről és balesetet szenvedett. Valószínű a 4-es Golf tulajdonosa vagy ismerősei is láttak, hogy rengetegen beszélnek az ügyről, ezért a balesetet követő napon besétált a rendőrségre a férfi és elmondta, mi történt.

A rendőrség is kereste már

Nem hivatalos forrásból a Pécs Aktuál úgy tudja, hogy a rendőrség is „bemérte” már a sofőrt, a Védán keresztül. Az, hogy pontosan milyen büntetésre számíthat egyelőre nem tudni.

Az esetről itt írtunk korábban: