Címlap Baleset „A fele...

„A feleségem jól van, de remegve sír” – segítséget kér a kétségbeesett férj

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Árokba csapódott pénteken Bonyhád és Hidas között egy autó, mert egy Volswagenes leszorította az útról. A balesetet okozó sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, most a rendőrség mellett a kétségbeesett férj is keresi. Segítsünk neki egy megosztással!


Viktor felesége Bonyhád és Hidas között közlekedett, mikor egy 4-es Golffal érkezett autós balesetet okozott. Az autós továbbhajtott – derül ki a bejegyzésből.

A csodával határos módon a nő nem sérült meg, de a balesetet követően is

órákig sírt és nem tudott megnyugodni –

álltja a férj.

A kétségbeesett férj a közösségi oldalon kért segítséget, hátha valaki látta a

szürke, 4-es Golfot, aminek rendszáma SGE vagy SEG betűkkel kezdődik.

A kommentelők közül sokan azt írták, hogy a 40-es éveiben járó férfi sofőrrel már Pécsett is találkoztak, sőt, rendkívül agresszíven, baleset-veszélyesen vezet.

A feleség Pécs felé tartott

A Pécs Aktuálnak sikerült beszélnie a férjjel, aki elmondta, hogy a felesége Bonyhádról kanyarodott ki Pécs felé. Az asszony a gyorsító sávban haladt, amikor a szürke golfos jobbról megelőzte őt.

A balesetet követően a Golfos egy pillanatra megállt, az autójából nem szállt ki, majd továbbhajtott. A helyszínre mentő és rendőr is érkezett. A nőnek szerencsére nem esett baja, be volt kötve.

Később többen látták Pécsett az autóst.

FRISSÍTVE: