Címlap Baleset Nem sikerült ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról beszámoltunk, súlyosan megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, a darabot félbeszakították.

Az Indul a bakterház péntek esti előadása közben Besenczi Árpádnak – aki egyben a színház igazgatója – megsérült a keze, a darabot ezért félbe kellett szakítani. A színművészt kórházba szállították, de még éjszaka hazaengedték, maradandó sérülése ellenére kielégítő az állapota.

Besenczi az RTL Híradójának azt mondta, előadás közben beakadt a gyűrűje egy kiálló csavarba, és leszakadt az egyik ujjának egy része. A baleset díszleten kívül történt, így sem a nézők, sem a többi színész nem tudta, hogy mi történt. Besenczit azonnal kórházba vitték, megműtötték, de az ujját már nem tudták megmenteni.

A gyűrűsujjam nagy része az amputálva lett

– mondta a színház igazgatója, aki már otthonában lábadozik. Azt mondta, hogy kedden már nagyon szeretne újra játszani.

Besenczi Árpád, aki színházi szerepei mellett film- és szinkronszínészként is ismert, 2010 óta irányítja igazgatóként a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházat. A társulat közleménye szerint a súlyos sérülés ellenére Besenczi a tervek szerint keddtől ismét színpadra áll.

(Fotó: Besenczi Zsongor)

KAPCSOLÓDÓ CIKK: