Összedőlt a kötélpálya, életét vesztette egy 16 éves gimnazista a kalandparkban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megrázó tragédia történt Gyöngyösfaluban. A Szombathelyhez közeli kalandparkban kidőlt egy hatalmas fa, elrántotta a rá erősített kötélpályát, ennek következtében egy 16 éves keszthelyi fiatal lezuhant és a helyszínen életét vesztette. A balesetben két másik diák is megsérült.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása alapján október 22-én, 15 óra 30 perc körül egy, Gyöngyösfalu térségében található kalandparkban eddig tisztázatlan okok miatt kidőlt egy fa és elrántotta a fára erősített kötélpályát.

Az eset során a kötélpályán tartózkodó 16 éves keszthelyi fiatal olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Két fiatalt a Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya – halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt – büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Egy diákot tűzoltók hoztak le a magasból, létra segítségével.

A videót a 112press.hu készítette:

A kalandpark – a honlapja alapján – október 23-tól bezárt.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

(Kiemelt képünk a kalandpark oldaláról való, ami korábban készült.)

Előző sztori

100 éves az állami rendőrség – emléktáblát avattak

Következő sztori

A pécsi önkormányzatnál is találtak koronavírus fertőzöttet