Címlap Baleset Pékségnek csa...

Pékségnek csapódott egy teherautó Pécsett, megsérült a sofőr

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Olvasói fotó

Szerencsére emberéletet nem követelt az a baleset, ami szerda délelőtt történt Pécsett, a Hársfa úton. Egy teherautó frontálisan ütközött egy pékség falának. Az ott lakók elmondása szerint, a jármű a pékség teraszára is felszaladt. Úgy tudjuk, a helyszínre mentőket is riasztani kellett.

Megbontotta a pékség teraszát a teherautó – olvasói fotó

A baleset során a 20 éves sofőr könnyebben sérült.

A rendőrség tájékoztatása szerint a teherautó a Komlói út irányába közlekedett, majd eddig tisztázatlan okból és körülmények között a ház falának csapódott. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

“Csoda, hogy nem halt meg ott senki!”

Szerkesztőségünket egy, a Hársfa úton lakó olvasónk is megkereste a balesetet követően. Szerinte egyre nagyobb a forgalom ezen az útszakaszon, amit jeleztek is már egy évvel ezelőtt az önkormányzati képviselőnek. Több olyan bolt és cukrászda is található itt, ami miatt a gyalogos forgalom megnövekedett.

– Mi már egy évvel ezelőtt jeleztük a terület képviselőjének, Sajgó György úrnak a problémát. Próbált is valamit tenni, de érdemben nem történt változás – mondta Fazekas István.

Gyalogátkelőhelyet és sebességkorlátozást kértek ide

– Szerintünk egy 30-as tábla és több kijelölt gyalogátkelőhely is segíthetne ezen a problémán. Van itt iskola, bolt, cukrászda. Sokszor úgy ugrálnak el az emberek az autók elől, csoda, hogy nem halt meg még senki – tette hozzá az ott lakó férfi.

(Kiemelt képünk illusztráció!)