Címlap Baleset Sajnos három ...

Sajnos három balesethez is riasztották a tűzoltókat

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három balesethez is riasztották csütörtökön a megye tűzoltóit.

Megcsúszott egy kanyarban, megpördült, majd fejtetőn, az út menti árokban állt meg egy személyautó Mecsekpölöske külterületén tegnap reggel. Az autóban csak a sofőr utazott, aki sértetlenül szállt ki a járművéből. A komlói hivatásos tűzoltók kerekeire fordították és áramtalanították a kocsit.

Meghalt az idős sofőr Szentlőrincen

Frontális karambol történt tegnap kora délután a 6-os főúton, Szentlőrincen, ahol egy autó és egy kamion ütközött össze. A személygépkocsi egyedül utazó sofőrje beszorult a roncsba. A balesetben egy harmadik jármű is érintett volt, amely a hirtelen lefékező kamionba rohant hátulról. Ebben az autóban hárman utaztak, nekik és a teherautó vezetőjének nem esett bajuk. A tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították a beszorult sérültet, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak. Az idős férfi újraélesztése sikertelen volt, a helyszínen életét vesztette. A mentés idejére a 6-os út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Hatan karamboloztak

Két személyautó ütközött össze tegnap kora este a 6-os számú főút hosszúhetényi elágazásánál. A járművekben összesen hatan utaztak, a mentősök könnyű sérülésekkel látták el őket a helyszínen. A pécsi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították az autókat. A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták.

(Kiemelt kép: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kfi.)