Címlap Baleset Tragédia Szen...

Tragédia Szentlőrincnél: Zsolt és Robertó Dinnyerberkibe ment, amikor bekövetkezett a baleset

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csütörtökről péntekre virradó éjjel hárman vesztették életüket Szentlőrincnél egy balesetben. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a szörnyű tragédiában az egyik autó sofőrje és utasa, valamint a másik autóban ülő sofőr a helyszínen életét vesztette.

Sajtóértesülések szerint az egyik autóban utazó két férfi Dinnyerberkiben lakott és éppen oda tartottak, amikor a baleset bekövetkezett. Zsoltot és Robertót a családja és a 80 lelkes baranyai falu gyászolja.

A Bors elérte és megszólaltatta az egyik elhunyt, Zsolt édesapját, aki elmondta: még 30 évet sem élhetett a fia, ami nem igazság. A lap szerint a férfi

egy 12 és egy 8 éves kislányt hagyott hátra maga után.

A gyerekek anyjával már nem élt együtt, de gondoskodott róluk. A halála előtt néhány órával is dolgozott, hogy mindent megadhasson a szeretteinek – mondta az elhunyt férfi édesapja, Imre.  

– Éppen a buszon utaztam, amikor felhívott a lányom és elmondta, hogy egy nagyon rossz hírt kell közölnie. Zsolti, illetve a lányom barátja, Robertó együtt tartottak hazafelé Dinnyeberkire. Zsolti a munka után még elment a sógoraként szeretett cimborájához. 

Már egyik fiút sem ölelehetjük meg. Nagy vesztség ez a családunknak, most most a teljes rokonság tiszteletét teszi nálunk – közölte a gyászoló férfi a Borssal.

Az édesapa elmondta, hogy még ő sem tudja a baleset pontos részleteit, de addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti az igazságot. Felelőtlenül senkit nem szeretne hibáztatni, bízik a hatósági vizsgálat korrrektségében. A nagyapa számára most az a legfontosabb, hogy az unokái mellett lehessen. Kötelességének érzi, hogy a fia gyermekeit anyagilag is támogassa.

A másik autóban ülő sofőr egy pécsi személy volt, ő szintén a helyszínen életét vesztette.

Kiemelt képünk: Szentlőrinci Önkéntes Tűzoltó Egyesület

KORÁBBAN ÍRTUK: