Címlap Balhé A kamionsofőr...

A kamionsofőr megelőzte, bosszút állt az autós Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy közlekedési szituáció miatt támadt a másik gépkocsivezetőre.

A vádhatóság közlése szerint a férfi még augusztusban közlekedett Szigetvár felől gépkocsijával Pécs felé, amikor egy tehergépkocsi megelőzte. Az előzést követően a teherautó közvetlenül a vádlott által vezetett gépkocsi elé tért vissza, emiatt a vádlottnak fékeznie kellett, amitől nagyon ideges lett. Az előzést követően a férfi végig a tehergépkocsi mögött haladt, majd miután Pécsre értek, a vádlott megelőzte az előtte haladó autót és rendőrlámpa piros jelzésénél megálltak.

A vádlott a megállást követően kiszállt a gépkocsijából és hangosan szitkozódva odalépett a tehergépkocsi első ajtajához, ahol miközben számon kérte a gépkocsivezetőt a vezetése miatt, behajolt a teherautó lehúzott ablakán és két kézzel megütötte a sértettet.

A z erőszaknak a helyszín közelében tartózkodó rendőrök vetettek véget.