Móric

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Ájulásig martak a darazsak egy férfit a Jakab-hegyen

Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a túrázót, akit ájulásig csíptek a darazsak a Jakab-hegyen még augusztus 23-án. A férfi ismerőse Facebook-bejegyzésben mondott köszönetet a pécsi mentőszolgálat munkatársainak a férfi életének megmentéséért - írja a BLIKK.

Darazsak támadtak meg egy túrázót a Pécs feletti Jakab-hegyen múlt vasárnap.

A férfit annyira összemarták, hogy eljájult és válságos állapotba került, ezért mentőt kellett hozzá hívni.

A BLIKK szerint a mentésirányító mentőhelikoptert küldött a helyszínre, miközben tartotta a lelket az ájult férfi ismerősében. Baranyi Ildikó nyilvános posztban mondott köszönetet többek közt a mentésirányítónak azért, hogy lelkiismeretes munkájának köszönhetően barátja életben maradt.

“15 perc 29 másodpercig volt „velünk”, higgadtan, nyugodtan segített nekünk mindvégig, többször is megnyugtatott, hogy „velünk marad” a helikopter megérkezéséig. Köszönjük, hogy a legnehezebb percekben velünk volt, barátunk életének megmentésében segített bennünket!”

– írta köszönőlevelében a nő.

“Köszönjük a mentőorvosnak, mentőápolónak és a mentőpilótának is a gyors és lelkiismeretes munkáját! 

Két gyermek édesapját, feleségének a férjét, szülőnek a gyermekét, sokaknak a barátját mentették meg a munkájukkal. Örökre hálásak leszünk Önöknek!”

– hálálkodott Ildikó.

MEGHATÓ SOROKAT KAPOTT A PÉCSI MENTÉSIRÁNYÍTÓ ÉS A HELIKOPTER SZEMÉLYZETE❗️Múlt vasárnap Jakab-hegyről érkezett…Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. augusztus 27., csütörtök

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Nem csalás: megnyitott a Rodolfo kiállítás Pécsett

Következő sztori

Szeptemberben sem kell unatkozni Pécsett!

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)