Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Apját és tesóját is megagyalta a komlói rongáló

A Police.hu közlése szerint apját és testvérét is megagyalta a komlói férfi, majd bottal törte be a lakásuk ablakát.

Hirdetés

Garázdaság miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfi ellen. A férfi február 2-án délután megjelent egy komlói társasháznál, ahol üvöltözött és betörte az egyik lakóház bejárati ajtajának ablakát. Ezt követően édesapja lakásához ment, ahol testvérével és apjával is dulakodott, utóbbit ököllel arcon ütötte, majd távozott.

Kis idő elteltével visszament, többször megrúgta a lakás ajtaját, majd az épület előtt bántalmazta testvérét, végül pedig egy bottal betörte a lakás utcafronti ablakát. A rendőrök a garázda férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Hirdetés

Előző sztori

Az aktív fertőzöttek száma már csak 1209

Következő sztori

Kedden nyit a Hullám, de ezekre érdemes figyelnünk!

Legutóbbiak innen: Balhé