Címlap Balhé Arcon szúrtak...

Arcon szúrtak egy panzióst Mohácson

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség ügyeletére április 14-én 15 óra 35 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy nő bement egy panzióba Mohácson, majd vitába keveredett az ott dolgozó nővel, akit egy késsel megsebesített.

Vita kerekedett

A gyanú szerint a 24 éves helyi nő miután bement a panzióba, elvette az asztalról a panziós mobiltelefonját, valamint kulcsait, majd távozni akart.

A panziós felszólította, hogy adja vissza az értéktárgyait, ekkor dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a nő egy késsel két alkalommal arcon szúrta vitapartnerét, majd elmenekült a helyszínről. A sértett az eset során könnyebben megsérült.

A rendőröket is megfenyegette

Az elkövető felkutatására induló járőr a helyszín közelében megtalálta a nőt, aki a rendőri felszólításnak nem tett eleget, nem állt meg, hanem az egyik házba becsöngetett. Amikor az ott lakó férfi a rendőr figyelmeztetése ellenére kinyitotta az ajtót, a nő berontott a lakótérbe, majd egy konyhakést magához vett, és fenyegette a rendőröket.

A rendőrök a nőt elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták gyanúsítottként. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték a letartóztatását, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

A hivatalos személy elleni erőszak elkövetését az ügyészség vizsgálja.