Békülni indult, de végül összeverte a feleségét a dühös férj

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Könyörgött a feleségének, hogy költözzön haza, de a békülős többször is megütötte, rugdosta, késével fenyegette a nőt, és még a haját is levágta.  Másfél órán keresztül tartott a bántalmazás!

Pécsett tárgyaláják annak a férfinak az ügyét, aki brutálisan elbánt rettegő feleségével.

A kaposvári házaspár egy ideje külön élt, de telefonon és a közösségi oldalakon továbbra is tartották a kapcsolatot. A férfi többször kérte a feleségét, hogy költözzön vissza hozzá. 2017. karácsonyán a feleség leült beszélgetni a férjével, de ez rossz döntésnek bizonyult. A férfi ugyanis annyira begerjedt, hogy

“feleségét többször megütötte, rugdosta, késével arcának megvágásával fenyegette, illetve hosszú haját levágta. A mintegy másfél óráig tartó bántalmazás következtében az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett”

közölte az ügyészség.

A nő feljelentette a brutális férjét, akit le is tartóztattak. Bár az ügyészség megtiltotta, de ennek ellenére a börtönből többször is felhívta a feleségét, és igyekezett rávenni a nőt arra, hogy vonja vissza feljelentését.

A férfit elsőfokon már bűnösnek találta a bíróság életveszélyt okozó testi sértés, valamint hamis tanúzásra felhívás bűntette miatt, ezért 5 évet kapott.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosabb büntetés kiszabása iránt nyújtott be fellebbezést, amelyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A másodfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla az elsőfokú ítéletet részben megváltoztatta, és a vádlottat a hamis tanúzásra felhívás bűntettének vádja alól felmentette. Egyebekben az ítéletet helybenhagyta.

Most a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az ítélőtábla másodfokú határozatával szemben benyújtott fellebbezésében súlyosabb büntetést indítványoz a férfi ügyében. Az eljárás harmadfokon folytatódik.

Hirdetés
Előző sztori

“Trágár Bánk Bán” miatt tört ki a pánik Pécsett

Következő sztori

Kiderült: a fideszes Páva Zsolt iratokat vitt el a választások éjjelén a Városházáról!!!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1