Lőrinc

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Belekötött a redőnyökbe a 17 éves fiatal, de nem bírta legyőzni őket

/

Két háznál is izmozott az ablakokkal egyik éjjel, ököllel ütötte és kővel verte a redőnyöket vadidegen házaknál. Reggelre elkapták.

Hirdetés

Vadidegen házába próbált bejutni egy 17 éves fiatal hétfő hajnalban Kisharsányban és Nagytótfaluban. Előbb az egyik háznál kezdte szídni a redőnyt és a házban lakókat, majd neki is ment az alkalmatosságnak ököllel. Mindezt éjjel kettőkör. Bár kővel is dobálta az árnyékoklót, nem járt sikerrel, az erősebbnek bizonyult. Ez azonban nem szegte harci kedvét és átment Nagytótfaluba, ahol előlről kezdte az egészet, csak egy másik háznál.

Besétált a kertbe és ütni kezdte a lehúzott redőnyöket. Addig ütötte-verte az egyiket, míg sikerült betörnie az ablakot. Ekkor viszont kereket oldott.

A helyi rendőrök pár óra alatt megtalálták a dühöngő fiatalt, akit előállítottak. Ellene kétrendbeli garázdaság elkövetése miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk

Következő sztori

Együttműködési megállapodást kötött Baranya gazdaságáért a Megyei Önkormányzat, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Pécsi Tudományegyetem

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)