Emőd

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bepiálva robogózott más adataival, még időben lekapcsolták

Barátja jogosítványát használta fel, és az ittasság gyanúja is felmerült az intézkedéskor egy 22 éves helyi járművezetővel szemben Pécsett - közölte a police.hu.

 

Hirdetés

A rendőrségi közlemény szerint július 28-án igazoltattak egy 22 éves férfit, aki éppen robogót vezetett. Az intézkedés alatt kiderült, nemhogy jogosítványa sincs vezetni a kismotort, de egyik barátjának jogsijával bérelte azt. Mindezek mellett az is kiderült, hogy vezetés előtt a véralkohol szintje sem volt a legmegfelelőbb. A gyors szonda pozitív eredményt mutatott, majd a további mintavétel alátámasztotta, hogy a fiatal férfi ivott, mielőtt a kormány mögé ült volna.

A járművezető ellen járművezetés ittas állapotban, valamint közokirat-hamisítás elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.

A kiemelt kép csupán illusztráció.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Csapadéknak délkeleten a legkisebb az esélye

Következő sztori

Álomból valóság: hamarosan elkezdődik a vásárcsarnok felújítása!

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)