Címlap Balhé Drága belépőr...

Drága belépőre és koszos medencére panaszkodnak a pécsiek a megnyitott Hullámban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lelkendezve jelentette be a napokban Pécs polgármestere, miszerint „személyesen győződött meg arról, hogyan készül a fürdőzők fogadására a strand”.

„Idén is gondos kezek készítik elő a területet a látogatók számára”

– jelentette ki Péterffy Attila.

Úgy néz ki, a „gondos kezek” nem végeztek valami fényes munkát, ugyanis a nyitás hétvégéjén a közösségi oldalon panaszkodtak a pécsiek a Hullámra.

„Szezonnyitó strandolás a Hullámban….kiábrándító volt A belépőjegy 50%-al több, mint tavaly volt! Viszont a meghirdetett szolgáltatás fele ezért az árért nem volt elérhető….műszaki hiba miatt….nevezetesen a Hullám medence volt lezárva. Ezt természetesen sajnálták, mégis a teljes áras belépőt kellett megvenni Az üzemelő egy darab medence pedig koszos volt…lehet a belépő árába a jól megőrzött tavalyi koszt is meg kellett fizetnünk. Köszönjük Pécsi Sport Nonprofit Zrt Szerencse a szerencsétlenségben, jó társasággal voltam…s értelmet nyert végre a ‘fürdeni strand után'”

– írta ki bánatát egy nő a közösségi oldalon, aki számos fotót és videót is készített minderről.

A nő nem volt egyedül a véleményével, a kommentelők is egyetértettek.

A kép nagytható kattintásra!

Bőven kap rezsitámogatást

A tavaly őszi után – akkor 33 millió forinttal – most megint komoly rezsitámogatást kapott a magyar kormánytól a pécsi Hullámfürdő: ezúttal több mint 28 millió forintot – jelentették be tavasszal.

Egyébként ha valaki figyelmesen megnézi azokat a fotókat, amiket a polgármester posztolt, akkor látható, hogy aznap sem volt éppen a legtisztább a víz, amikor személyesen győződött meg mindenről: