Kertvárosban árulta a drogot, majd jöttek a rendőrök

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Maléter Pál úton kereskedett a droggal egy 34 éves aranyosgadányi férfi. A rendőrök őt és a vásárlót, egy 54 éves pécsi férfit is elkaptak. Mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult - olvasható a Police.hu oldalán.

 

A 34 éves férfi a gyanú szerint az elmúlt években több alkalommal adott el kábítószernek minősülő anyagot egy 54 éves pécsi ismerősének.

A 34 éves férfi a fenti napon az esti órákban Pécsett, a Maléter Pál úton adta át az anyagot az 54 éves férfinek. Ezt követően a pécsi nyomozók a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőreivel mindkét férfit elfogták, majd előállították. Az intézkedés során az 54 éves férfi ruházatából előkerült az előzőleg átvett bódító hatású szer, amelyet a rendőrök lefoglaltak.

Mindkét férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely metamfetaminra pozitív eredményt mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket, az 54 éves férfi ellen kábítószer birtoklás miatt indítottak büntetőeljárást. 

Hirdetés
Előző sztori

Koronavírus: 1004 új megbetegedés, ebből 53 Baranya megyében

Következő sztori

Az Indóház téren lopták el a mobilját, gyorsan meglettek a tinik

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1