Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Előzetesben a drogmaffia 12 lekapcsolt tagja

/

Augusztus 28-án egy hónapra elrendelte K. Z. és 11 társa letartóztatását bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás szerint K. Z. és fia, K. R. Z. 2019-től 2020. augusztus 26-ig ismeretlen személytől kábító hatású anyagokat tartalmazó porokat szereztek be. Ezeket K. R. Z. és további három gyanúsított – akik közül ketten a porok értékesítésében is részt vettek –

egy pécsi lakókocsiban acetonnal keverték, orvosi zilizzel felitatták, majd kiszárították és egységes adagokra osztották annak érdekében, hogy azok fogyaszthatók és értékesíthetők legyenek.

Az elkészített új pszichoaktív anyagokat K. R. Z. átadta az értékesítéssel megbízott kilenc gyanúsított-társának, akiknek egy része hét állandó pécsi helyszínen – nagyrészt társasházi lakásokban – adta el a kábító hatású anyagokat. K. Z. és K. R. Z. a gyanúsítottak közreműködésével Pécs belterületén hetente

Hirdetés

többszáz gramm mennyiségben értékesítettek új pszichoaktív anyagot.

A bíróság szükségesnek és indokoltnak találta a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelését. Az ügyész tudomásul vette a bíróság végzését, a gyanúsítottak és védőik szabadlábra helyezés, illetve enyhébb kényszerintézkedés elrendelése végett fellebbezést jelentettek be ellene, így a bíróság határozata nem végleges.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Sok napsütés várható fátyolfelhőkkel, de már gomolyfelhők is képződnek

Következő sztori

Jön, jön, jön a Mecsek egyik leghangzatosabb eseménye!

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)