Gellért, Mercédesz

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Narkós rajtaütés! Együtt akciózott 200 pécsi zsaru

/

Közel 200 rendőr 13 helyszínen, egyidőben csapott le egy új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózat tagjaira Pécsett - olvasható a Police.hu oldalán.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozók széleskörű felderítést végeztek, amely során sikerült felderíteniük, hogy pontosan kik és hol kotyvasztanak új, pszichoaktív kábítószert. Elfogásuk és a bűnszervezet leleplezésének érdekében egy nagyszabású, összehangolt akciót terveztek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a Tolna és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, a Készenléti Rendőrség Bevetési Támogató Osztályának, valamint  a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával 2020. augusztus 26-án összehangolt rendőri akciót vittek végbe Pécs több pontján.

Hirdetés

Az akció során összesen 23 főt fogtak el és állítottak elő a 13 különböző helyszínen. Az elfogás utáni házkutatás után tudatmódosítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint ezek előállítására alkalmas eszközöket találtak és foglaltak le.  Mindezek mellett a feltehetően bűncselekményre használt egyéb eszközöket, mobilokat, kocsikat és készpénzt is lefoglalta a rendőrség.

A rendőrök az előállított személyek közül 12 főt kihallgattak gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Komoly feladatot, és befolyást is kapott Mikes Éva - Fejlesztési kormánybiztosa lehet a régiónak

Következő sztori

Készül a bajnoki rajtra a PVSK-Veolia!

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)