Elterelték a nő figyelmét, miközben kifosztották a kasszát

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három fiatalt - olvasható a Police.hu oldalán.

 

Egy nő tett bejelentést november 17-én, miszerint a koradélutáni órákban három fiatal odament az áruház folyosóján lévő pavilonjához, majd elterelték a figyelmét és ellopták a kasszából a pénzt.

A rendőrök biztonsági kamera felvételei alapján azonosították, majd két órán belül elfogták a három feltételezett elkövetőt.

Az egyenruhások a 22 éves komlói férfit, valamint társait – egy 18 és egy 21 éves komlói nőt – előállították a rendőrkapitányságra.

A fiatalok ruházatának átvizsgálása során pénzt, a két nőnél pedig kábítószergyanús növényi származékot is találtak a nyomozók, majd lefoglalták azokat. A két nővel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott. A rendőrök mindhárom fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellenük lopás, a két nő ellen pedig kábítószer birtoklása miatt is nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Hirdetés
Előző sztori

Elképesztően furcsa felhő jelent meg Pécs felett!

Következő sztori

Még szórakozóhely is volt Kertváros ikonikus étterme, amit ma csak úgy ismerünk: Diana Vendéglő

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1