Címlap Balhé Ez az igazság...

Ez az igazság? – reagált Hargitai

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pár nappal ezelőtt írtunk róla, hogy Pécs végül nem fog új futballstadiont kapni. Az előzetes információink szerint meg volt már a helyszín, a pénz és a kormányzati akarat is - azonban valami miatt még is meghiúsult a grandiózus terv. Dr. Hargitai János az alábbi facebook bejegyzésben reagált a történtekre.

Egy új, korszerű sportlétesítményt akartak

Egy új futballstadion képében szerették volna ezt megvalósítani, amihez még kormánytámogatást is kaptak. A KDNP frakció tagja állítása szerint a beruházás előkészítése-területszerzése és a tervek előkészítése, építési engedélyeztetése pécsi feladat volt.

Az építés a Beruházási Ügynökségre várt volna. Az előkészítés alig haladt. Ma már minden balos, a választásokon induló jelölttől tudjuk: nekik nem kell stadion, ne épüljön! Ebben ez a programjuk választásokra.

írja Dr. Hargitai János facebook bejegyzésében.

Dr. Hargitai János szerint a baloldal „gáncsoskodásának” köszönhető, hogy Pécs elesik egy korszerű stadiontól. Azonban posztjában kifejti, hogy nem adják fel a város érdekeit, és egy új kormánydöntést készítenek elő: hogy Pécs megkapja az új sportlétesítményét.

” A beruházás előkészítése és megvalósítása a Beruházási Ügynökség feladata lesz. Pécsen beruházni, építeni kell! Magyarország így megy előre, csak így! „