Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fiatalokkal is bizniszelt a pécsi díler

Hirdetés

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei június 26-án este egy 39 éves helyi férfit fogtak el Pécsett, a Kassák Lajos utcában. A megalapozott gyanú szerint a férfi kábítószert árult, feltehetően  fiatalkorúaknak is.

 A nyomozók a díler lakásán megtartott kutatás alkalmával lefoglaltak 50 darab tabletta formátumú, és 74 gramm egyéb kábítószer gyanús anyagot, valamint digitális mérleget, különböző kábítószer eladásához szükséges csomagoló anyagokat, készpénzt, és kábítószer fogyasztásához, porciózásához szükséges eszközöket.

A férfit a rendőrök előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.  Ellene – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. 

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Sok napsütés várható

Weöres-szobor
Következő sztori

Kihátrálni látszik a szobor ügyből a városvezetés?

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)