Gázpalackot, rézcsöveket, de még gímszarvas trófeát is lopott a pécsi betörő

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Összesen tizennégyrendbeli lopás, valamint annak kísérlete miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfi ellen. A gyanú szerint a férfi 2020 elejétől április végéig több pécsi, főként Uránváros területén lévő házba, illetve zártkerti ingatlanba tört be - írja a Police.hu.

Két társával – egy 38 éves nővel, valamint annak 15 éves fiával – februárban egy cég raktárhelyiségébe ment be, a többi lopást azonban egyedül követte el. A férfi két alkalommal nem járt sikerrel, de a többi helyről szinte mindent vitt, ami mozdítható volt, többek között kerti szerszámokat, gázpalackot, rézcsöveket, valamint gímszarvas trófeát is.

A rendőrök a nyomozás során a feltételezett elkövetőt beazonosították, majd elfogták és előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekmények elkövetését elismerte. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Hirdetés
Előző sztori

A koronavírus miatt lett kelendőbb a gumi

Következő sztori

Szlávik: talán karácsonyig tetőzik a járvány

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1